Met gezonde schrik in m’n ogen spring ik op. Ze is er echt! Maarten loopt naar de voordeur om deze voor haar te openen terwijl ik wat nonchalant met mijn wijntje bij het aanrecht blijf staan. Wanneer ze binnenkomt loopt ze direct op me af en geeft me een vluchtige kus op mijn wang. Ze heeft haar zwarte broek en shirtje ingeruild voor een donkerrood jurkje en zwarte laarsjes, ze ziet er prachtig uit.

“Wijntje?” vraag ik en ze knikt direct. Terwijl ik een glas voor haar inschenk neemt Maarten haar mee naar de bank. Via de tv speelt een fijn muziekje af en ik zak tussen beide in op de bank. Het voelt bijna gek om haar na al die tijd bij ons thuis te zien.

Wat onwennig kletsen we met z’n drietjes over dagelijkse dingetjes tot ik het niet meer houden kan en mijn hand op Maartens bovenbeen leg. Hij begrijpt gelukkig waar ik heen wil en vraagt ineens: “Dus, Danie… volgens mij vind jij mijn vriendin wel erg leuk of niet?” Ik voel dat ik een kleur krijg. Hij kan zo direct zijn.

“Ja, klopt,” zegt ze en ik voel haar vingertoppen over mijn arm glijden. De spanning vindt zijn weg weer terug en raast door mijn lijf. Maarten kijkt me aan en begint me te zoenen. Wanneer hij stopt duwt hij mijn gezicht subtiel haar kant op, kijkt haar aan en zegt dat het oké is. Haar zachte lippen raken die van mij, onze tongen vinden elkaar en alle spanning maakt plaats voor pure geilheid. Ik kan en wil mij niet meer inhouden en ik laat mijn vingers over haar been glijden. Ik voel haar handen in mijn gezicht en mijn haar en ik merk dat Maarten mijn borsten te pakken heeft en deze zachtjes masseert.

Mijn slipje wordt vochtig en het zoenen is van opwinding overgegaan in kreunen. Ik voel hoe Maarten langzaam mijn slipje onder mijn jurkje vandaan haalt en ik besluit om mijn vingers in die van Danie te laten verdwijnen. Ze is nat en voelt zo zacht, mijn vingers worden bijna naar binnen gezogen. Kreunend kijkt ze me aan wanneer ik haar sponzige binnenste plekje heb gevonden.

“Zullen we naar de slaapkamer gaan?” vraagt Maarten en hij pakt mijn hand. Snel grijp ik Danies jurkje vast en neem haar mee. In de slaapkamer aangekomen gooi ik m’n schoenen in een hoek en trek Maarten aan zijn broek naar me toe. Terwijl hij me vertelt hoe geil hij is geworden, trekt hij mijn jurkje uit. Alsof het niets is tilt hij me op en gooit me op bed om vervolgens bij Danie hetzelfde te doen.

Eventjes bewonder ik haar. Haar zwarte lingerie-setje is prachtig en alles wat er onder zit wil ik graag verkennen. Maarten trekt zijn T-shirt uit en kruipt over het bed onze kant op. Ik laat mijn benen wat uit elkaar vallen en hij begraaft zijn gezicht in mijn poesje. Zijn tong glijdt heen en weer langs mijn clit en ik grijp zijn haar vast. Ondertussen begint Danie mij te zoenen, haar handen bevrijden mijn borsten uit mijn bh en ik kreun luid. Haar tong dwaalt af, via mijn hals naar beneden richting mijn tepels. Zachtjes zuigt en bijt ze een beetje terwijl Maarten geen centimeter tussen mijn benen onbenut laat. Er zijn zoveel handen, zoveel plekjes tegelijk die verlangen en aangeraakt worden. Net op tijd stopt Maarten en pakt Danie aan haar haren vast om haar omhoog te trekken. Ik ga zitten om zijn broek los te maken. Zijn grote stijve pik knalt bijna uit zijn boxer. Hij gooit zijn broek van het bed en trekt zijn boxer tot onder zijn billen en ballen. Ik hoor Danie slikken en ik begrijp het, hij heeft een prachtig formaat en er is geen twijfel over mogelijk dat hij er klaar voor is. Danie gaat achter me zitten zodra ik op mijn knieën voor Maarten ben gesetteld. Stevig pak ik zijn penis vast en laat mijn tong vanaf zijn ballen naar zijn eikel glijden. Een druppeltje vocht bereikt mijn tong en maakt mij hongerig. Ik kijk hem aan en laat mijn lippen om zijn stijve heen zakken, zo ver als kan vul ik mijn mond.